Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt z bitą śmietaną i musem malinowym, biszkopty przesmarowane frużeliną malinową.
Zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia do godz. 12:00
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 14-16 kwietnia.
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt przełożony ubitą śmietaną, przesmarowany prażoną czarną porzeczką.
Zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia do godz. 12:00
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 14-16 kwietnia.
Cytrynowa babeczka w pomadzie cukrowej z dekoracją z orzechami.
Waga: 110 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Kruche ciasto, prażynka z pistacjami, krem maślany pistacjowy przełamany kwaśną frużeliną malinową. Całość wykończona ganaszem z białej czekolady.
Waga: 550 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Ciasto biszkoptowe z bakaliami.
Waga: 380 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Kruche ciasto na maśle przełożone zapiekaną marmoladą z bezą oraz kremem orzechowym russel. Całość wykończona ganage z ciemnej czekolady.
Waga: 450 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Wielkość 20 cm, ok. 10 porcji.
.
Zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia do godz. 12:00
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 14-16 kwietnia.
Kruche maślane ciasto przełożone dżemem wiśniowym, dekorowane kolorową polewą.
Waga: 350 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Pascha z masy serowej na maśle i śmietanie, z daktylami, morelami, orzechami na kruchym maślanym spodzie.
Waga: 300 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Donaty z ciasta biszkoptowo- tłuszczowego w polewie z białej czekolady z kolorową posypką cukierkową i wielkanocną dekoracją (op. 2 szt.)
Waga: 180 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Spód daktylowy z płatkami owsianymi. Pokryty delikatną masą serową, a na wierzchu świeże owoce.
Idealny dla diabetyków. Cukier został zamieniony na erytrytol!
Waga: ok 0,50 kg
Placek ze startej marchewki i gruszki, z dodatkiem rodzynek.
Cena za sztukę.
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Od poniedziałku do czwartku – zamówienia składane do godziny 10:00 mogą być realizowane już następnego dnia roboczego, a zamówienia złożone w piątek, sobotę lub niedzielę – najwcześniej na wtorek (poza tortami weselnymi).
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Opłatek do tortu.
Dostępne formaty to koło ( maks. średnica 20 cm) lub prostokąt (maks. format A4).
Ewentualne zmieny wielkości opłatka prosimy podać w uwagach.
By bez problemu poradzić sobie z jego umieszczeniem na torcie, należy wybrać kształt i rozmiar opłatka najbardziej zbliżony do naszego tortu. Przed umieszczeniem opłatka na torcie można przyłożyć opłatek do biszkoptu w celu dopasowania średnic. Biszkopt powinien być o kilka milimetrów większy od opłatka, tak, aby po jego położeniu na torcie pozostały wolne brzegi, które wypełnione zostaną np. kremu. Przed położeniem należy pamiętać, aby ostatnia warstwa masy, na którą nakładamy opłatek, była możliwie jak najbardziej równa. Jeśli zaistnieje potrzeba przycięcia opłatka, można wykonać to zwykłymi nożyczkami. Jak przykleić opłatek na tort, jeśli tort zostanie wykończony suchą warstwą np. z marcepanu bądź czekolady? Najlepiej W takim przesmarować wierzch neutralnym żelem do ciast.
Opłatek najlepiej umieścić na torcie ok godziny przed jego podawaniem, ale nie wcześniej niż cztery, gdyż może się rozpuścić. Opłatek nakładamy powoli, rozpoczynamy od jednej strony tortu, delikatnie uciskając. Dzięki temu uniknie się gromadzenia powietrza między tortem a opłatkiem. Należy odczekać aż opłatek wchłonie wilgoć z tortu. Gotowe
Pastelowa, babka puszysta o maślanym smaku, którą wyróżnia niezwykły, nietypowy kształt. Udekorowana suszonymi kwiatami, będzie piękną dekoracją wielkanocnego stołu.
Waga: 610 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Masa sernikowa z tłustego twarogu z dodatkiem prawdziwych jaj. Puszysty i wilgotny.
Wielkość kostki ok. 20/15 cm
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór zamówień w tylko w dniach 28 i 29 marca.
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Od poniedziałku do czwartku – zamówienia składane do godziny 10:00 mogą być realizowane już następnego dnia roboczego, a zamówienia złożone w piątek, sobotę lub niedzielę – najwcześniej na wtorek (poza tortami weselnymi).
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Biszkopt waniliowy i czekoladowy przełożony delikatnym kremem z waniliowej chałwy, sera mascarpone, śmietany i białej czekolady oraz malinami.
Cena za sztukę.
Wielkość kostki ok. 20/15 cm
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór zamówień w tylko w dniach 28 i 29 marca.
Ciasto waniliowe oraz ciasto o smaku pomarańczowym przełożone wilgotnym nadzieniem o smaku dynia - marakuja.
Cena za sztukę.
Wielkość kostki ok. 20/15 cm
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór zamówień w tylko w dniach 28 i 29 marca.
Tradycyjny polski wypiek z pulchnego ciasta drożdżowego zawijanego z masą makową i rodzynkami. Wilgotny i długo zachowujący świeżość.
Waga: ok. 650 g
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Ciasto francuskie z masą makową, orzechami i suszonymi śliwkami moczonymi w spirytusie.
Waga: 800g
Cena za sztukę.
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 27-29 marca.
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Tort o smaku śmietankowo-truskawkowym z musem truskawkowym.
Wielkość: ok 15 porcji.
Tort - biszkopt, krem śmietana z mascarpone, w środku każdego tortu jest około 300 g cukierków, które wysypują się po przekrojeniu.
Waga ok. 2,2 kg
Ok. 15 porcji
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt z bitą śmietaną i musem malinowym , biszkopty przesmarowane frużeliną malinową.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Czekoladowe biszkopty przełożone musem z deserowej, belgijskiej czekolady oraz wiśniami dla przełamania słodyczy i podkreślenia smaku czekolady. Udekorowany kawałkami czekolady i czereśniami koktajlowymi.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Kompozycja czekoladowej rolady z kremem czekoladowym na ubitej śmietanie. Smak podkreśla frużelina wiśniowa. Całość oblana czekoladowym ganaszem.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Mus śmietanowy o smaku jogurtowym na roladkach biszkoptowych, maliny i chrupkie perełki z białej czekolady. Oblany glasażem na bazie białej czekolady.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Czekoladowe biszkopty przełożone delikatną bitą śmietaną z dodatkiem białej czekolady. Całość obsypana czekoladową korą.
Rolady skropione naparem z kawy, oprószone gorzkim kakao, delikatny krem śmietanowy.
Waga: 1050 g
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt przełożony ubitą śmietaną, przesmarowany prażoną czarną porzeczką.
Waniliowa rolada z owocowymi musami z malin i czarnej porzeczki, pokryta kremem angielskim z białej czekolady. Całość dekorowana glasage i świeżymi owocami.
Wielkość 20 cm, ok. 10 porcji.
Słodka beza z kremem mascarpone, musem mango marakuja i sezonowymi owocami.
Wielkość 20 cm, ok. 10 porcji.
ok. 10 porcji.
Czekoladowe biszkoptowe rolady, chrupiąca warstwa ciasteczek i kremu czekoladowo-orzechowego i pyszny krem na bazie serka mascarpone i białej czekolady. Pyszny i słodki. Całość udekorowana słodkościami przyciągającymi wzrok dzieci i dorosłych. Mimo wszelkich diet- warto być czasem dzieckiem.
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt z bitą śmietaną i musem malinowym, biszkopty przesmarowane frużeliną malinową.
Waga 1,10 kg
Wyrafinowana kompozycja smakowa łącząca delikatny waniliowy biszkopt z chrupkością białej czekolady, świeżością malinowej żelki oraz kremu z prażonych pistacji na bazie śmietanki i mascarpone.
Waga 1,20 kg
Luksusowy smak, który tworzą: delikatny waniliowy biszkopt, nasączony nutą wanilii, przełożony chrupką warstwą białej czekolady. Świeża, intensywna żelka z czarnej porzeczki dodaje owocowej eksplozji, podczas gdy krem czekoladowo-orzechowy wypełnia każdy kęs bogactwem smaku czekolady i delikatności orzechów.
Chleb z mąki pszennej i mąki żytniej.
waga: 550 g
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Chleb z mąki pszennej, mąki graham , mąki żytniej i mąki razowej orkiszowej z dodatkiem płatków orkiszowych, ziaren słonecznika.
waga: 450 g
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Podstawą i wierzchnią część ciasta stanowią bezowo-czekoladowe biszkopty, przełożone delikatnym kremem budyniowym oraz biszkoptami namoczonymi w kawie, zalanymi w owocowej galaretce.
Wielkośc kostki ok. 20/15 cm
Cena za sztukę.
Zamówienia przyjmujemy do 26 marca.
Odbiór zamówień w tylko w dniach 28 i 29 marca.
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Od poniedziałku do czwartku – zamówienia składane do godziny 10:00 mogą być realizowane już następnego dnia roboczego, a zamówienia złożone w piątek, sobotę lub niedzielę – najwcześniej na wtorek (poza tortami weselnymi).
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)