Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt z bitą śmietaną i musem malinowym, biszkopty przesmarowane frużeliną malinową.
Zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia do godz. 12:00
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 14-16 kwietnia.
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt przełożony ubitą śmietaną, przesmarowany prażoną czarną porzeczką.
Zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia do godz. 12:00
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 14-16 kwietnia.
Wielkość 20 cm, ok. 10 porcji.
.
Zamówienia przyjmujemy do 12 kwietnia do godz. 12:00
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 14-16 kwietnia.
Tradycyjne wielkanocne ciasto w nowoczesnej odsłonie. Kruche ciasto, prażynka z pistacjami, krem maślany pistacjowy, przełamany kwaśną frużeliną malinową, całość wykończona ganaszem z białej czekolady.
Waga: 560 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Klasyczne ciasto biszkoptowe z kandyzowanymi owocami.
Waga: 380 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Oponka z ciasta biszkoptowo – tłuszczowego, z dekoracją wielkanocną.
Opakowanie zawiera 2 szt.
Waga: 190 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Spód daktylowy z płatkami owsianymi. Pokryty delikatną masą serową, a na wierzchu świeże owoce.
Idealny dla diabetyków. Cukier został zamieniony na erytrytol!
Waga: ok 0,50 kg
Deser mango-marakuja bez cukru na spodzie orkiszowym.
Kruche ciasto orkiszowe pokryte delikatną masą serową, a na wierzchu mus mango-marakuja.
Idealny dla diabetyków. Cukier został zamieniony na erytrytol!
Waga: ok 0,80 kg
Szarlotka bez cukru na spodzie orkiszowym.
Spód z mąki orkiszowej pokryty świeżymi jabłkami.
Idealny dla diabetyków. Cukier został zamieniony na erytrytol!
Waga: ok 0,65 kg
Tradycyjne wielkanocne ciasto na kruchym spodzie z konfiturą z wiśni, udekorowany czekoladową polewą w kolorach wiosny.
Waga: 380 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Pascha to idealna ozdoba świątecznego stołu. Wygląda pięknie i wspaniale smakuje. Nasza wykonana jest z serowej masy z dodatkiem masła, śmietany oraz bakaliami (daktyle, moreale oraz orzechy).
Waga: 300 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Tradycyjne wielkanocne ciasto w nowoczesnej odsłonie. Mocno czekoladowe brownie z zapieczonym kremem karmelowym, oblane czekoladową polewą.
Waga: 460 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Tu możesz dokonać płatności za Twój Projekt Tortu !
Opłatek do tortu.
Dostępne formaty to koło ( maks. średnica 20 cm) lub prostokąt (maks. format A4).
Ewentualne zmieny wielkości opłatka prosimy podać w uwagach.
By bez problemu poradzić sobie z jego umieszczeniem na torcie, należy wybrać kształt i rozmiar opłatka najbardziej zbliżony do naszego tortu. Przed umieszczeniem opłatka na torcie można przyłożyć opłatek do biszkoptu w celu dopasowania średnic. Biszkopt powinien być o kilka milimetrów większy od opłatka, tak, aby po jego położeniu na torcie pozostały wolne brzegi, które wypełnione zostaną np. kremu. Przed położeniem należy pamiętać, aby ostatnia warstwa masy, na którą nakładamy opłatek, była możliwie jak najbardziej równa. Jeśli zaistnieje potrzeba przycięcia opłatka, można wykonać to zwykłymi nożyczkami. Jak przykleić opłatek na tort, jeśli tort zostanie wykończony suchą warstwą np. z marcepanu bądź czekolady? Najlepiej W takim przesmarować wierzch neutralnym żelem do ciast.
Opłatek najlepiej umieścić na torcie ok godziny przed jego podawaniem, ale nie wcześniej niż cztery, gdyż może się rozpuścić. Opłatek nakładamy powoli, rozpoczynamy od jednej strony tortu, delikatnie uciskając. Dzięki temu uniknie się gromadzenia powietrza między tortem a opłatkiem. Należy odczekać aż opłatek wchłonie wilgoć z tortu. Gotowe
Pastelowa, babka puszysta o maślanym smaku, którą wyróżnia niezwykły, nietypowy kształt. Udekorowana suszonymi kwiatami, będzie piękną dekoracją wielkanocnego stołu.
Waga: 670 g
Zamówienia przyjmujemy do 2 kwietnia.
Odbiór produktów w wybranym przez siebie punkcie w dniach 7-8 kwietnia.
Szczegóły zamówienia omawiane są podczas spotkania lub telefonicznej rozmowy z klientem bądź opisane drogą mailową. Przy tworzeniu w/w tortów opieramy się na pomysłach, zdjęciach i materiałach dostarczonych przez klienta. Nie stosujemy żadnych szablonów czy gotowych wzorów, dlatego zastrzegamy sobie prawo do różnicy w kolorystyce i kształcie tortu oraz do zmian wyglądu końcowego.
Torty te trudno wycenić i podać wagę końcową. Różnica w wadze może się wahać od 0,500kg – 1,00kg.
Niektóre torty, ze względu na stopień trudności ich wykonania lub rodzaj użytych materiałów mogą być wycenione całościowo.
Istnieje możliwość dowozu nietypowych tortów pod wskazany adres po wcześniejszym uzgodnieniu z biurem. Cena za dowóz wg arkusza zamówień.
Odpowiedzi należy się spodziewać do 5 dni roboczych Cena tortu wg projektu własnego może ulec zmianie (duża pracochłonność bądź duży nakład materiałów)
W przypadku tortów weselnych zamówienia przyjmujemy przynajmniej 1- mc przed datą wesela
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Od poniedziałku do czwartku – zamówienia składane do godziny 10:00 mogą być realizowane już następnego dnia roboczego, a zamówienia złożone w piątek, sobotę lub niedzielę – najwcześniej na wtorek (poza tortami weselnymi).
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Minimalny termin realizacji to 28 dni.
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Tort o smaku śmietankowo-truskawkowym z musem truskawkowym.
Wielkość: ok 15 porcji.
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt z bitą śmietaną i musem malinowym, biszkopty przesmarowane frużeliną malinową.
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt z bitą śmietaną i musem malinowym , biszkopty przesmarowane frużeliną malinową.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Czekoladowe biszkopty przełożone musem z deserowej, belgijskiej czekolady oraz wiśniami dla przełamania słodyczy i podkreślenia smaku czekolady. Udekorowany kawałkami czekolady i czereśniami koktajlowymi.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Kompozycja czekoladowej rolady z kremem czekoladowym na ubitej śmietanie. Smak podkreśla frużelina wiśniowa. Całość oblana czekoladowym ganaszem.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Mus śmietanowy o smaku jogurtowym na roladkach biszkoptowych, maliny i chrupkie perełki z białej czekolady. Oblany glasażem na bazie białej czekolady.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Czekoladowe biszkopty przełożone delikatną bitą śmietaną z dodatkiem białej czekolady. Całość obsypana czekoladową korą.
Wybierz wielkość tortu (ilość porcji).
Rolady skropione naparem z kawy, oprószone gorzkim kakao, delikatny krem śmietanowy.
Wielkość ok. 10 porcji.
Biszkopt przełożony ubitą śmietaną, przesmarowany prażoną czarną porzeczką.
Tort - biszkopt, krem śmietana z mascarpone, w środku każdego tortu jest około 300 g cukierków, które wysypują się po przekrojeniu.
Waga ok. 2,2 kg
Ok. 15 porcji
Waniliowa rolada z owocowymi musami z malin i czarnej porzeczki, pokryta kremem angielskim z białej czekolady. Całość dekorowana glasage i świeżymi owocami.
Wielkość 20 cm, ok. 10 porcji.
Słodka beza z kremem mascarpone, musem mango marakuja i sezonowymi owocami.
Chleb z mąki pszennej i mąki żytniej.
waga: 550 g
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Chleb z mąki pszennej, mąki graham , mąki żytniej i mąki razowej orkiszowej z dodatkiem płatków orkiszowych, ziaren słonecznika.
waga: 450 g
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Podstawą i wierzchnią część ciasta stanowią bezowo-czekoladowe biszkopty, przełożone delikatnym kremem budyniowym oraz biszkoptami namoczonymi w kawie, zalanymi w owocowej galaretce.
Wielkośc kostki ok. 20/15 cm
Charakterystyka produktu
Wykaz składników wyrobów cukierniczych
Od poniedziałku do czwartku – zamówienia składane do godziny 10:00 mogą być realizowane już następnego dnia roboczego, a zamówienia złożone w piątek, sobotę lub niedzielę – najwcześniej na wtorek (poza tortami weselnymi).
(wybór terminu przy składaniu zamówienia)
Odbiór w wybranym sklepie.
(wybór sklepu przy składaniu zamówienia)
Wielkość 20 cm, ok. 10 porcji.
ok. 10 porcji.
Czekoladowe biszkoptowe rolady, chrupiąca warstwa ciasteczek i kremu czekoladowo-orzechowego i pyszny krem na bazie serka mascarpone i białej czekolady. Pyszny i słodki. Całość udekorowana słodkościami przyciągającymi wzrok dzieci i dorosłych. Mimo wszelkich diet- warto być czasem dzieckiem.